Τα πάντα για το Foot Fetish!Σε άλλους δεν αρέσουν τα πόδια. 
Μερικοί όμως βρίσκουν εξαιρετικά ερωτικό να τα αγγίζουν με το χέρι, με τη γλώσσα, να τα χαϊδεύουν και να τα κοιτούν. 
Υπάρχει κάτι λάθος σε αυτούς τους άνδρες; 
Απολύτως τίποτε!


 
Το πόδι θησαυρός
  Το πόδι αντιπροσωπεύει άλλη μία ερωτογενή περιοχή για όσους έχουν φετίχ τα πόδια. Ακριβώς όπως τα στήθη και το πέος, τα πόδια είναι ένα κομμάτι τέχνης στο κορμί. Εχει καμπύλες και απαλές περιοχές. Ο φετιχιστής προσέχει την καμπύλη του αστραγάλου μέχρι τη φτέρνα, την καμάρα που σχηματίζει το πόδι όταν η γυναίκα φοράει ψηλά τακούνια και την υπέροχη γραμμή των νυχιών. Και αυτός, ή αυτή θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις περιοχές όπως με κάθε άλλη ερωτογενή περιοχή. Οπως ακριβώς μπορεί κάποιος να δει το σουτιέν ή τον κορσέ σε ένα γυναικείο σώμα, στους λάτρεις των ποδιών αρέσει να βλέπουν με ανοιχτά δάκτυλα και με λουριά. Τα περιποιημένα και αρωματισμένα πόδια είναι άλλοι τρόποι για να πέσει ο φετιχιστής στα γόνατα. Όμως σε κάποιους φετιχιστές αρέσει η φυσική μυρωδιά και οσμή του ποδιού. Και είναι τόσο ερεθιστικό γι' αυτούς όσο η οσμή των γεννητικών οργάνων.

 
Το πόδι σύμβολο
 Και δεν είναι μόνο η φυσική εμφάνιση αυτό που τρελαίνει τους φετιχιστές. Αυτή η λεπτή αίσθηση του ποδιού παραπέμπει στη δουλεία, στην υποταγή. Η θέα ενός ψηλού τακουνιού μπορεί να φέρει τον φετιχιστή σε ερωτική έξαρση λόγω του ότι παραπέμπει στο να υποτάξει τα θέλω και τις επιθυμίες του άλλου. Ο ήχος του τακουνιού πάντοτε χρησιμεύει για να σου πει πότε επιστρέφει στην τάξη η δασκάλα. Οταν έχεις δεμένα τα μάτια, τα τακούνια σου λένε πότε η αφέντρα επιστρέφει στον σκλάβο της. Τα πόδια σε ψηλά τακούνια υποδηλώνουν εξουσία επάνω στον άνδρα. Μία γυναίκα που φορά μπότες με ψηλές σόλες ελέγχει τις επιθυμίες του άνδρα επειδή αυτός καίγεται να αγγίξει τα πόδια της. Αλλά εκείνη τα κρατάει κρυμμένα μέχρι ο άνδρας να υποκύψει στις επιθυμίες της.

 
Ωρα για παιχνίδι
 Το πόδι μπορείς να το χαϊδεύεις τρυφερά όπως κάθε άλλη ερωτογενή περιοχή. Μερικοί άνδρες αρέσκονται να γαργαλάνε και να ερεθίζουν το πόδι με πούπουλα για να βλέπουν τον τρόπο που κινείται και στρέφεται. Επειδή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη, το πρόσωπο που νοιώθει να τον αγγίζουν στο πόδι μπορεί να ανακαλύψει ότι αυτό που κάποτε προκαλούσε γέλιο, τώρα προκαλεί επιθυμία. Πολλοί άντρες που τους αρέσουν τα πόδια, θα αγγίξουν τη γλώσσα τους στα δάχτυλα προσποιούμενοι το στοματικό σεξ. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά ερεθιστικό για τον αποδέκτη, καθώς οι ευαίσθητες περιοχές στο πόδι μπορούν να δώσουν μαζί ευχαρίστηση και πόνο. Φαντασθείτε να προσπαθείτε να κρατηθείτε να μην γελάσετε όταν κάποιος σας γλύφει τα δάκτυλα και την ίδια στιγμή να νοιώθετε σκιρτήματα ερωτικού πόθου.

 
Μπορεί να είναι φανταστικό
 Σε μερικούς φετιχιστές αρέσει να χρησιμοποιούν τα πόδια για συνουσία. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα ή ένα μέρος του παπουτσιού ώστε να ερεθίζουν το πέος και το όσχεο, οι φετιχιστές μπορούν να νοιώσουν πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Μερικοί φετιχιστές μπορούν να νοιώσουν οργασμό μόνο όταν το πόδι γίνεται ερωτικό εργαλείο. Και μερικά αρσενικά βρίσκουν ερωτικά και ερεθιστικά τα ίδια τους τα παπούτσια. Βρίσκουν ερωτογενείς περιοχές σε κάθε σημείο του παπουτσιού, παρά στα πραγματικά «υλικά». Τα τακούνια είναι ερωτικά, οι σόλες είναι ερωτικές, το σημείο που βρίσκονται τα δάκτυλα είναι ερωτικό.

 
Ντεκόρ
  Τα ψηλά τακούνια είναι τα περισσότερα ζητούμενα παπούτσια ώστε το πόδι να γίνει πιο εμφανίσιμο. Δεύτερα έρχονται τα παπούτσια με ψηλές σόλες που δημιουργούν μια ψηλή καμάρα και η λεία γραμμή στη γάμπα. Και όπως κάθε άλλο σκέρτσο, η κάλυψη των ποδιών κάνει τον άνδρα να θέλει απεγνωσμένα να δει τι βρίσκεται από κάτω. Μπορείτε επίσης να ντύσετε το κάτω μέρος του ποδιού με κάλτσες που θα κάνει πιο εντυπωσιακό το αντικείμενο του πόθου του. Η λατρεία των ποδιών είναι απολύτως νορμάλ και υγειές και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ετοιμάστε τα πόδια σας, σήμερα κι όλας, αν ο άνδρας σας θέλει να απολαύσει τα δέκα μικρά δάκτυλά σας.
Και μην ξεχάσετε τα ψηλά τακούνια.
2 σχόλια:

Don't leave me είπε...

Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση φιλαρακι

Αντε και του χρονου να μας βρει παλι ορθιους.

"D"

FilipeSan είπε...

Oi...
Muito bom seu blog!

Quando puder visite o meu:
http://dafimastersex.blogspot.com
Se gostar segue? Sigo aqui também!

Topa parceria? Se topar deixe um cemntário avisando para eu vir buscar um banner seu.

Abraços!