Tασεις

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, κάποιες τάσεις από την προηγούμενη σεζόν παραμένουν για ένα-δυο μήνες και μπορείτε να φορέσετε τα παπουτσια σας που έχουν αυτό το στιλ, με περισή αξιοπρέπεια. Όμως, υπάρχουν και κάποιες νέες προτάσεις, που κάνουν τη διαφορά και θα πρέπει να τις δούμε προσεκτικά, για να ανανεώσουμε μια γκαρνταρόμπα.


Πέδιλα πλατφόρμα

Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει να είστε στη μόδα, αυτό το στυλ δεν μπορεί να λείψει από την ντουλάπα σας, αφού όλοι οι μεγάλοι οίκοι το προτείνουν για φέτος με πανέμορφες δημιουργίες. Θεωρείται ότι είναι η τάση που θα κυριαρχίσει για πολλούς λόγους.


Κατ' αρχάς, είναι εξαιρετικά όμορφα. Προτείνονται σε φωτεινά χρώματα και πρωτοποριακό σχεδιασμό, δίνoντας μια νέα εκδοχή στο γνωστό μας κλειστό παπούτσι τύπου cage look κι αφήνοντας το πόδι  πιο ελεύθερο και δροσερό. Δεύτερον, είναι πιο άνετα αφού θα φορεθούν με ό,τι τακούνια θέλετε. Και τρίτον, είναι εξαιρετικά γοητευτικά, τα είδαμε άλλωστε και πριν λίγες μέρες φορεμένα στο κόκκινο χαλί των Oscars από την πλειοψηφία των celebrities που παρήλασαν.
Είναι ιδανικά για το γραφείο και πραγματικά απευθύνονται στις γυναίκες που αγαπούν τα απλά και κομψά παπούτσια. Θα τα βρείτε στα καταστήματα σε διάφορα χρώματα, που μπορεί να είναι κλασικά ή και εξαιρετικά πρωτότυπα και ζωηρόχρωμα. Το τί θα διαλέξετε, εξαρτάται από σας!



Ψηλα τακουνια 


Σε πείσμα με όλες αυτές που διαφωνούν, αυτό το στιλ παπουτσιών θα υπάρχει πάντα, δεδομένου ότι ανάμεσά στα κορίτσια, υπάρχουν πολλές που είναι έτοιμες να ταλαιπωρήσουν και να γεμίσουν τα πόδια τους με κάλους, θεωρώντας ότι μ' αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να γίνουν πιο μοντέρνες  κομψέςκαι ερωτικες.
Πολλοί οίκοι λοιπόν, παρουσίασαν ψηλά στιλέτα στις συλλογές τους, ξεκινώντας από τον κλασικό Burberry μέχρι τον rock DSquared2.
Προτεινω να τα φορεσετε σε μια εξοδο η ακομα και στο κρεβατι..!!


 Χαμηλα τακουνια 


Ιδανικά για τις γυναίκες που αν και θαυμάζουν την γοητευτική εικόνα των πανύψηλων τακουνιών, σκέφτονται περισσότερο την υγεία και πάνω απ' όλα την άνεσή τους. Γι' αυτούς τους δυο εξαιρετικά βασικούς λόγους, τα χαμηλά τακούνια είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, έχει ήδη αγκαλιάσει αυτό το στιλ, που είναι κατάλληλο όχι μόνο για να περπατήσεις άνετα στο δρόμο, αλλά και για να το φορέσεις στο γραφείο. Είναι η χρυσή επιλογή για τις γυναίκες που δεν τους αρέσουν τα ίσια παπούτσια και παράλληλα προσέχουν τα πόδια τους.
Στην καθημερινότητα, όλες θέλουμε κάτι απλό και άνετο, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου θέλουμε να ξεχωρίσουμε, να είμαστε οι καλύτερες, οι πιο ελκυστικές και να συγκεντρώνουμε την προσοχή των γύρω μας. Σ' αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, τα artsy παπούτσια είναι τέλεια. Στις φετινές συλλογές, ξεχώρισα τους οίκους Alexander McQueen, Νina Ricci και Gianfranco Ferre, που παραδοσιακά υπηρετούν αυτή την γραμμή, που εδώ και χρόνια είναι πάντα στη μόδα.


 Πλατφορμες
Οι πλατφόρμες είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να αποφύγουμε τα υψηλά τακούνια. Μπορούν να προσθέσουν στην εικόνα μας, όχι μόνο ύψος αλλά και άνεση, μέσα στις επιταγές της μόδας. Φορώντας τα, περπατάς πολύ άνετα κι αισθάνεσαι υπέροχα. Οι φετινές πλατφόρμες είναι εξαιρετικά trendy πρόταση και θα τις συναντήσετε στα καταστήματα με πολύ ιδιαίτερα υφάσματα.


Flats
 
Ναι, τα ίσια παπούτσια φέτος κυριάρχησαν σε όλες τις προτάσεις των σχεδιαστών. Εάν σας βολεύουν, φορέστε τα άφοβα! Επίσης, τα επίπεδα σανδάλια, είναι εξαιρετικά hot και θα φορεθούν όλες τις ώρες, σε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: