καλσον
εσυ πως το φορας?

Σε διαφορα χρωματα
αλλα διχτυωτα..αλλα ολοσωμα
ομορφαινουν και ζεσταινουν τα ποδια καθε θηλυκου

Σίγουρα σας έχει τύχει να χάσετε «πόντους» από το καλσόν σας πριν η σε κρίσιμα ραντεβού, την ώρα που τα βλέμματα είναι στραμμένα στα καλλίγραμμα πόδια σας και στα πολυτελή γοβάκια που φοράτε.

Μια πρωτη ορθη κινηση ειναι να μαθετε πως το ανεβαζετε
απο την μυτη του ποδιου σας ως την μεση χωρις να καταστραφει προωρα
Πρωτα ομως βαλτε μια ενυδατικη κρεμα στα χερια σας

Υπαρχουν δυο τροποι που διαφοροποιουνται αναλογα με την πυκνοτητα τους

Για καλσον απο 40 den και πανω
- Προσεκτικά μαζεύετε με τα δύο χέρια σας το καλσόν και, βάζοντας τα χέρια σας μέσα στη «φωλιά» που δημιουργείται, πλησιάζετε το άνοιγμα στη μύτη του ποδιού.
- Αμέσως μετά, ξεδιπλώνετε τα πρώτα εκατοστά ώστε να καλύψετε σφικτά το πέλμα και τον αστράγαλο. Συνεχίζετε να ελευθερώνετε σταδιακά το καλσόν φτάνοντας μέχρι το γόνατο και το μηρό.
- Σε αυτό το σημείο, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το άλλο πόδι. Προχωρήστε το ελαστικό ύφασμα, ταυτόχρονα, ως τους γλουτούς, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει καλά ο καβάλος και καταλήξτε στη μέση σας



Για καλσον απο 40 den και κατω 
Πλησιάζετε το πόδι στο άνοιγμα του καλσόν, προχωράτε ελάχιστα το πόδι σας μέσα στο καλσόν και κατόπιν συνεχίζετε να το τραβάτε προσεκτικά από τον πίσω κεντρικό άξονα, στο ύψος του αστραγάλου, με κατεύθυνση παράλληλη προς το πόδι, και φορά προς τα πάνω. Συνεχίζοντας να τραβάτε από το «πίσω κέντρο», τα ακροδάχτυλα θα καταλήξουν στη μύτη του καλσόν ενώ αυτό θα παραμένει ακινητοποιημένο και σταθερό, χωρίς να στρίβει δεξιά κι αριστερά, κάτι που είναι συνήθως ιδιαίτερα ενοχλητικό. Θα ανέβει από τη «σωστή πλευρά» και δεν θα μπερδευτεί καθόλου.



μηπως το ατυχημα εγινε μοδα?
Είναι γεγονός ότι η τάση με το σκισμένο τζην στη δεκαετία του 80’ και λίγο αργότερα, αφότου κλιμακώθηκε, ξεθύμανε. Πρόσφατα όμως αναβίωσε «ως σκισμένο καλσόν» και πρόταση σε πασαρέλα, διά χειρός του σχεδιαστή Alexander Wang. Συνδυάστηκε με γυναικείο “corporate look”, ταγιέρ ή φούστα με άλλο σακάκι, και κατά κανόνα με ξεχωριστά ψηλοτάκουνα μποτίνια.






Ετσι αν το επιλεξεις
εστω και με λιγους ποντους χαλασμενο

μην στεναχωρηθεις η προβληματιστεις..
Συνεχισε να παρασερνεις τα βλεμματα των ανδρων πανω στα ποδια σου!




3 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλα το ασπροκοκκινο το πρωτο gamaei που λεει και ο Καπονιτσι.

Φιλια.

"Don't"

Ανώνυμος είπε...

teleika kai auto 8elei tin texni tou

Ανώνυμος είπε...

αυτο με την κρεμα δοκιμασμενο αλλα μην το παρακανετε! :)
*sofia*