ψηλα τακουνια






Η ποδολαγνεία (foot fetish) είναι γνωστή, ωστόσο υπάρχουν και τα παρακλάδια της: φετίχ με τα παπούτσια (retifism) και φετίχ με τα ψηλά τακούνια (altocalciphilia). Η Κατερίνα των Μεδίκων, γυναίκα του Γάλλου βασιλιά Henry II, σκαρφίστηκε τα ψηλά τακούνια το 16ο αιώνα για προφανείς λόγους (λίγους πόντους παραπάνω). Ωστόσο έπρεπε να περάσουν τρεις αιώνες για να αποκτήσουν και σεξουαλική υπόσταση. Ηταν τότε που μία Γαλλίδα πόρνη έβαλε μέσα στη βαλίτσα της ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και πήγε να δουλέψει σε έναν οίκο ανοχής στη Νέα Ορλεάνη.

Ποιος το κάνει; Σύμφωνα με το δρα Pam Spurr, ψυχολόγο και συγγραφέα του Sinful Sex - The Uninhibited Guide to Erotic Pleasure, η ποδολαγνεία είναι ένα από τα τρία πιο συνηθισμένα βίτσια. Επίσης, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το queendom.com, πολλοί από εμάς έχουν βάλει το δαχτυλάκι τους στο νερό μαζί με κάποιον από το 12% των αντρών που τρελαίνονται να γλείφουν δάχτυλα και το 4% των «παθόντων».

Γιατί να ασχοληθώ; Κάθε τετραγωνικό εκατοστό της πατούσας έχει περίπου 600 ιδρωτοποιούς αδένες (περισσότερους από κάθε άλλο σημείο του σώματος, εκτός από την παλάμη) οπότε τα πόδια είναι πλούσια σε φερομόνες, το φυσικό «σεξουαλικό διεγερτικό» μας. Το δικό σου 45άρι και το δικό της 39άρι είναι επίσης τίγκα σε απολήξεις νεύρων και σημεία ρεφλεξολογίας, τα οποία αντιστοιχούν σε άλλα bits του σώματος. Για να καταλάβεις, πίεσε το σημείο ανάμεσα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της και το δεύτερο και θα νιώσει να τη διαπερνά ρίγος. Τρίψε το κέντρο της φτέρνας της και θα ερεθίσεις την πυελική περιοχή της δίνοντας ώθηση στη λίμπιντό της. Ζήτα της να σου κάνει μασάζ ποδιών και θα αισθανθείς τον «ανδρισμό» σου να μεγαλώνει. Αν αρχίζει να παραξενεύεται, πες της ότι το να χαϊδεύεις τα πόδια της ή να σου χαϊδεύει τα δικά σου θα ενισχύσει την οικειότητα μεταξύ σας - το να αφήνεις τον άλλον να σου αγγίξει την πατούσα δείχνει εμπιστοσύνη.

Να το δοκιμάσεις; Κοίτα πριν της ασκήσεις το βέτο «ή τακούνια κι έξω ή σαγιονάρα και μέσα» να έχεις και τα σωστά επιχειρήματα. Μάθε λοιπόν ότι τα τακούνια αλλάζουν την κορμοστασιά της γυναίκας. Ο κώλος της φαίνεται πιο στητός και πιο στρογγυλός, το στήθος της πετάγεται ευχάριστα προς τα έξω και οι γοφοί της λικνίζονται ομορφότερα. Η έλξη που νιώθουν οι άντρες για τα τακούνια (προς Θεού, μην πάει το μυαλό σου αλλού) έχει να κάνει και με το γεγονός ότι κάνουν τις γυναίκες να δείχνουν πιο ευάλωτες, να περπατούν με πιο θηλυκό τρόπο, να μοιάζουν πιο αδύναμες. Παράλληλα, εσύ δείχνεις πιο αρρενωπός, ο άντρας που θα τις προστατέψει και θα γίνει ο Πυγμαλίωνάς τους.

Για αρχή: Ξεκίνα το shopping παπουτσιών, κάτι στο οποίο καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί. Εν συνεχεία, ζήτησέ της το βράδυ που θα πας στο σπίτι ότι θέλεις να τη βρεις να φοράει μόνο τα τακούνια και να είναι ξαπλωμένη. Διαφορετικά πήγαινέ την (εκείνη και τα τακούνια της) για ποτό και όταν φτάσετε σπίτι σήκωσέ την. Οπως είναι λογικό, θα τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου και θα νιώσεις τα «στιλέτα» να σε καρφώνουν πισώπλατα - και θα σου αρέσει. Αν θες να πηδήξεις τάξεις στην ποδολαγνεία, μπορείς να γλείψεις τα πόδια της παρτενέρ σου, να της ρουφήξεις τα δάχτυλα ή ακόμα και να αυνανιστείς με τα πόδια της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακόμα και οι πιο έμπειρες dominatrix βάζουν το ένα τακούνι στην πλάτη του «θύματός» τους και ρίχνουν το βάρος του σώματος στο άλλο που ακουμπάει στο πάτωμα. Αν ωστόσο θέλεις να σου ανοίξει με τη δωδεκάποντη γόβα της την τρύπα του Καραμανλή, αλλάζουν τα πράγματα. Επίσης, σιγουρέψου ότι τα παπούτσια και τα πόδια είναι καθαρά, γιατί τα βακτήρια ποτέ δεν ήταν σέξι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: