Ψηλοτάκουνα ... πόσο απαραίτητα είναι για την γυναικεία γκαρνταρόμπα και πόσο αναδεικνύουν τη φινέτσα μιας θηλυκής παρουσίας! Κι όσο πιο ψηλό είναι το τακούνι, τόσο πιο ελκυστικό γίνεται στα γυναικεία μάτια, όταν μπροστά από μια βιτρίνα, θαυμάζουν την υπεροχή τους...!



Είναι, το δίχως άλλο, το δυνατό όπλο μιας καλοντυμένης, μοντέρνας γυναίκας που ξέρει να επιλέγει και να υποστηρίζει με σθένος τις αποφάσεις της! Τα ψηλοτάκουνα αποτελούσαν, αποτελούν και θα συνεχίζουν να αποτελούν το απόλυτο σύμβολο της «ντίβας», της femme fatale, της μοιραίας γυναίκας...της γυναίκας δηλητήριο, που εντέχνως πλάθει το μύθο γύρω από την ύπαρξή της...χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς! 



Τα χρώματα και τα σχέδια, απίστευτα πολλά, οι οίκοι ακόμα περισσότεροι. Οι κορυφαίοι παρόλα αυτά, μετρημένοι στα δάκτυλα.
Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ένα τουλάχιστον ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες από τον διάσημο οίκο Manolo Blahnik; 



Έναν δημιουργό, λάτρη της γυναικείας «ματαιοδοξίας και ομορφιάς», πράγμα που τον καθιστά μοναδικό στο είδος του. Όσο για τα υλικά που χρησιμοποιεί για τα υποδήματά του, είναι «πληθωρικά»,φίνα και πολύ πρωτότυπα μιας και ότι εμπνέεται, ξέρει τον τρόπο να του δίνει ζωή. 



Η μελέτη για τη γραμμή και την κλίση που πρέπει να έχει το τακούνι, καθώς και η κατασκευή του τακουνιού , πραγματοποιούνται στην Bolonia  της Ιταλίας, περιοχή με μεγάλη ιστορία στην κατασκευή του «σκελετού» του υποδήματος.
Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του, και σχολαστικός επιτηρητής της ολοκλήρωσης ενός μοντέλου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ίδιο τον Manolo Blahnik.



Φτερά, κοράλλια, πούπουλα, σατέν και μεταξωτές κορδέλες, πολύτιμες πέτρες και λουλούδια, είναι μερικά από τα αναρίθμητα υλικά που χρησιμοποιεί και αποτελούν χαρακτηριστική σφραγίδα του οίκου του.

προσεχτε μονο ....Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που προορίζονται για καθημερινή χρήση πρέπει απαραιτήτως να εχουν μέσα βίδα, σε όλο το μήκος του τακουνιού!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: